Geplaatst op 1 Reactie

Stamboomboek familie Nibourg

Beste mede (Verre) (achter) familie leden,

Via deze website wil ik een stamboomboek maken over de familie Nibourg . De bedoeling is te proberen dat veel nazaten van Wilhelmus Franciscus Nibourg gaan meewerken aan het boek.

Ik wil graag mooie en treurige verhalen, (Oude) foto’s, anekdotes, gebeurtenissen, grafstenen, beroepen, bidprentjes, woonadressen, nationale militie, kenmerken van een persoon koppelen aan onze voorouders.

Ook kunnen aanvullingen of correcties dan worden toegepast. Hierbij kan je denken aan doopnaam, doopdatum, ondertrouw, huwelijksdatum, overlijdensdatum, begrafenisdatum
noem maar op.

Schroom niet, mail mij! r.nibourg@home.nl

Als familie krijgen we dan een mooi beeld hoe de familie Nibourg leeft en geleefd heeft.

Richard Nibourg

 

1 gedachte over “Stamboomboek familie Nibourg

  1. Dag Richard,
    Zou je mij een inlog kunnen geven, van Hetty kreeg ik deze site via facebook doorgestuurd. Ik ben een dochter van Albertus Christinus Nibourg (de jongste nog levende zoon van), zijn vader Antonie Nibourg vertrok naar Indonesiƫ met het KNIL daar trouwde hij met Sautiena di Kromo. Graag zou ik lid willen worden van je pagina om zo te achterhalen wie de broers en zussen waren van mijn grootvader.
    Met vriendelijke groet,
    Shirley Nibourg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.