Stamboomboek Nibourg

Beste mede (Verre) (achter) familieleden,

Via deze website wil ik een stamboomboek maken over de familie Nibourg . De bedoeling is te proberen dat veel nazaten van Wilhelmus Franciscus Nibourg gaan meewerken aan het boek.

Ik wil graag mooie en treurige verhalen, (Oude) foto’s, anekdotes, gebeurtenissen, grafstenen, beroepen, bidprentjes, woonadressen, nationale militie, kenmerken van een persoon koppelen aan onze voorouders.

Ook kunnen aanvullingen of correcties dan worden toegepast. Hierbij kan je denken aan doopnaam, doopdatum, ondertrouw, huwelijksdatum, overlijdensdatum, begrafenisdatum
noem maar op.

Schroom niet, mail mij! 

Als familie krijgen we dan een mooi beeld hoe de familie Nibourg leeft en geleefd heeft.

Richard Nibourg

3 gedachten over “Stamboomboek Nibourg

 1. Hoi,
  De oma van mijn kinderen heette Tekla Robben en haar meisjes naam was Nibourg. Ze was afkomstig uit Slagharen. Mijn kinderen hebben waarschijnlijk Indonesisch bloed in zich maar we weten het nog steeds niet zeker. Weet jij meer. We hebben een foto van de overgrootvader en het kan haast niet missen dat er een link richting Indonesië is. Leuk detail is misschien dat Arjen Robben dan ook voor 1/18 deel Indonesisch is.

  1. Beste Mahil Kruize,

   Tekla Nibourg heeft geen Indonesisch bloed.

   M.v.g.
   Richard Nibourg

   1. Tenzij er een melkboer in het spel geweest is, ergens in de bloedlijn, statistisch gezien komt dat veel vaker voor dan we denken namelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.