Geplaatst op 2 Reacties

Oude krantenartikel

WFNibourg-advertentie.23-11-1967

In 1967 speelde zich in het R.K. bejaardencentrum te Zwolle een drama af. Dhr. W.F. Nibourg 91 jaar oud overleed door brand op zijn kleding.

2 gedachten over “Oude krantenartikel

  1. dat was mijn opa! triest verhaal….

  2. dat kranten bericht betrof mijn opa nibourg. een zoon van hem was mijn vader. opa was Wilhelmus Franciscus geboren 21 Febr.1876 in Zwolle getrouwd met Helena van Wielink mijn vader was Anthonius Franciscus geboren 11 Apr. 1911 getrouwd met Hermina Buysman gewoond in Zwolle.nou weet je mischien weer wat.ik weet niet of mijn zusje Hetty nibourg op dit bericht al gereageerd heeft.ik heb een stamboom die begint in 1737 met Dirk Thomas Nieuborg afkomstig van schupping. groetjes els nibourg uit Alphen a/d rijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.